Birleşik Haberleri

Birleşik haberleri ve güncel Birleşik gelişmeleri, Birleşik ile ilgili tüm video, Birleşik fotoğrafları ve Birleşik haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı Antony Blinken siyası temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye geldi.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, dün Ürdün’de resmi temaslarının ardından basın toplantısı düzenledi...

GENEL

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın 5- 6 Kasım 2023 tarihlerinde Türkiye'yi ziyaret edeceği duyuruldu.

GENEL

Mısır, Ürdün, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Filistin’in Dışişleri Bakanları bugün Ürdün’ün başkenti Amman’da bir araya geldi.

GENEL

Mısır, Ürdün, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Filistin’in Dışişleri Bakanlarının bugün Ürdün’ün başkenti Amman’da ABD Dışişleri Bakanı Blinken...

GENEL

Ürdün Kralı 2’nci Abdullah, oğlu Veliaht Prens Al Hüseyin ile dün Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) geldi.

GENEL

Birleşik Krallık Parlamentosu’nun Muhafazakar Parti üyesi Paul Bristow, Başbakan Rishi Sunak’a açık mektup göndererek Gazze’de ateşkes çağrısında bulunmuştu.

EKONOMİ

Türkiye-Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Ekonomi ve Ticaret Ortak Komisyonu 1. Dönem (JETCO) toplantısı bu sabah Beşiktaş'ta gerçekleşti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nehyan ile görüştü.

GÜNCEL

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği, ABD Adana Konsolosluğu'nun bir sonraki duyuruya kadar kapalı kalacağını açıkladı.

GENEL

İskoçya Birinci Bakanı Hamza Yusuf, şiddetlenen İsrail-Filistin çatışmaları sebebiyle Gazze’de yerinden edilmiş siviller için Birleşik Krallık Hükümeti’ne mülteci yerleştirme programı...

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Birleşik Arap Emirlikleri Federal Ulusal Konseyi Başkanı Saqr Ghobash ile görüşme yaptı.