Birleşik Haberleri

Birleşik haberleri ve güncel Birleşik gelişmeleri, Birleşik ile ilgili tüm video, Birleşik fotoğrafları ve Birleşik haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez Turu’nun üçüncü durağı olan Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitti.

GENEL

ABD Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake ve eşi Cheryl Flake, Tarihi Kemeraltı Çarşısı'ndaki eski Yahudi mahallesini gezdi.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Birleşik Krallık Uluslararası Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Kemi Badenoch ile video konferans görüşmesi yaptı. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Beyaz Saray Basın Sözcüsü Karine Jean Pierre, ABD Başkanı Joe Biden’ın 9-13 Temmuz arasında Birleşik Krallık, Litvanya ve Finlandiya’yı ziyaret...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed bin Zayed Al Nahyan ile telefonda görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin...

GENEL

Ukrayna İyileştirme Konferansı kapsamında İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan dün ikili görüşmelerde bulundu.

GENEL

Birleşik Arap Emirlikleri'ne giden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i havalimanında BAE'li heyet karşıladı.

GENEL

ABD'nin 247'nci Bağımsızlık Günü, ABD Ankara Büyükelçiliği Konutu'nda düzenlenen resepsiyon ile kutlandı.

GENEL

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Mohammed bin Zayed Al Nahyan, dün St Petersburg’da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin...

GENEL

Birleşik Krallık Milli Günü olarak kutlanan, 'Kral'ın Doğum Günü' nedeniyle Büyükelçilik Konutu'nda resepsiyon düzenlendi.