Bir Haberleri

bir haberleri ve güncel bir gelişmeleri, bir ile ilgili tüm video, bir fotoğrafları ve bir haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "İsrail şu anda bir ekonomik, askeri ve politika olarak herhangi bir bedel ödemiyor" dedi.

EKONOMİ

SunExpress CEO’su Max Kownatzki ve CEO yardımcısı Tuncay Eminoğlu havayolu şirketinin Antalya’daki genel merkezinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

GENEL

Lübnan Başbakanı Necib Mikati, İsrail'in uluslararası meşruiyete ve ilgili kararlara uymama konusunda yeni bir safhaya geçtiğini söyledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Belgrad'da Türkiye Maarif Vakfının anaokulundaki öğrencilerle bir araya geldi.

İş Dünyası

TTYD Başkanı ve Martı Hotels & Marinas Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin, turizmde gidecek daha çok yolunun olduğunu belirtti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk’ta Başbakan Edi Rama ile bir araya geldi.

İş Dünyası

Koç Holding, iş ve ekonomi dünyasının önde gelen yayınlarından ABD merkezli Forbes’un her yıl açıkladığı ‘Dünyanın En İyi İşverenleri’ listesinde...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hırvatistan Dışişleri Bakanı Gordan Grlic Radman ile bir araya geldi.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul Sözleşmesi’nde çekilmemizin kadın hakları ve kadınlara yönelik şiddetle mücadeleye en ufak bir menfi etkisi olmamıştır.

GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Cezaevi dolu diye bir suçlunun cezaevine alınmaması gibi bir durum söz konusu olamaz" dedi.

MÜZİK

Ünlü sanatçı Sibel Can, dün akşam Antalya Aspendos Antik Tiyatro’da ‘An Epic Symphony’ başlıklı konseri ile muhteşem bir geceye imza...

CEMİYET

MAGical Night konseptiyle yıllardır misafirlerine unutulmaz anlar yaşatan etkinlik, bu kez "MAGical WHITE Night" adıyla düzenlendi.