Bir Haberleri

bir haberleri ve güncel bir gelişmeleri, bir ile ilgili tüm video, bir fotoğrafları ve bir haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Rusya’ya yaptığı ziyaretin dönüşünde uçakta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'deki temasları kapsamında New York'ta ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, New York’ta ‘Bir Deniz Yıldızı Hikâyesi: Gönül Elçilerine Küresel Davet’ programına katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, New York'taki Türkevi'nde Malcom X’in kızı İlyasa Şahbaz ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile New York'taki Türkevi’nde bir araya geldi.

MODA

Maison Francis Kurkdjian’ın “Benden Bir Parça” anlamına gelen ve ismini “A Part Of Me”nin kısaltmasından alan yeni parfümü “APOM”u özel...

MÜZİK

Ünlü sanatçı Sibel Can, Harbiye Açıkhava konserlerinin bu yaz sezonundaki son  konseri için sahnedeki yerini aldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'taki Türkevi'nde Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile görüştü. Nikol Pashinyan

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov ile heyetler arası görüşme gerçekleştirdi.

SANAT

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan New York’taki Türkevi’nde geleneksel köklü Türk çeyiz geleneğini dünyaya tanıttı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'taki Türkevi'nde İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezekişyan ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'taki Türkevi'nde Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) Başsavcısı Karim Khan ile görüştü.