Bir Haberleri

bir haberleri ve güncel bir gelişmeleri, bir ile ilgili tüm video, bir fotoğrafları ve bir haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden saldırganın emniyetten adliyeye götürülme şekliyle ilgili soruşturma açıldığı iddialarının...

MEKAN

İstanbul’un en gözde gastronomi noktalarından Salazar, cemiyet hayatının önde gelen isimlerine özel bir tadım etkinliği ile yeni sezona 'merhaba' dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'taki Türkevi'nde Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile bir araya geldi.

GENEL

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, ülkenin kuzeyindeki toplulukların bölgeye güvenli geri dönüşünü amaçladıklarını belirtti.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizinin yüzde 50 düzeyinde sabit tutulmasına karar verdi.

SonDakika

Merkez Bankası: Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 50’de sabit tutulmasına karar...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Anayasa'nın ilk 4 maddesi ile ilgili bizim açımızdan herhangi bir tartışma yoktur" dedi.

MAGAZİN

Aptamil Çocuk Devam Sütleri’nin Sizin Hikayeniz, Bizim Uzmanlığımız diyerek hayata geçirdiği yeni kampanyasının yüzü, oyuncu Aslı Enver oldu.

GENEL

Dışişleri Bakan Yardımcısı Dr. Nuh Yılmaz ile ABD Dışişleri Bakanlığı Siyasi İşlerden Sorumlu Müsteşar Vekili John Bass bir araya geldi.

MÜZİK

Zeynep Bastık, Ankara’da genç hayranlarıyla Bliss Out Festivali kapsamında bir araya geldi. Sahnede müthiş bir enerjiyi yansıtan ünlü sanatçı, iki...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ABD Kongresi delegasyonuyla Ukrayna'nın başkenti Kiev’de bir araya geldi...

MAGAZİN

Başarılı ve güzel oyuncu Aslıhan Malbora, “Kendi yolunu çiz, kendi ışığını bul, ararken kimseye karanlık olma" dedi.