Bir Haberleri

bir haberleri ve güncel bir gelişmeleri, bir ile ilgili tüm video, bir fotoğrafları ve bir haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İngiltere'de ırkçılık karşıtları, aşırı sağcıların şiddet eylemlerine karşı bir araya gelerek çok sayıda kentte protesto düzenledi.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Pakistan’ın başkenti İslamabad’da Maliye Bakanı Muhammad Aurangzeb ile bir araya geldi.

GENEL

NPCC, İngiliz kolluk kuvvetlerinin ülke genelinde devam eden protestolarla bağlantılı olarak son bir haftada 378 kişiyi gözaltına aldığını açıkladı.

GÜNCEL

NPCC Baş Komiseri Gavin Stephens, dün düzenlediği basın toplantısında ülke genelindeki protestolara müdahale eden kolluk kuvvetlerinin son bir haftada 378...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Mısır’da Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati ile görüştü.

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, erişim engeli getirilen sosyal medya platformu Instagram yetkilileri ile bugün toplantı yapılacağını belirtti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır’da Arap Ligi Genel Sekreteri Ahmed Ebu Gayt ile bir araya geldi...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Etiyopya’da Başbakan Abiy Ahmed Ali ile görüştü.

GENEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ukrayna Savunma Bakanı Rüstem Umerov ile bakanlıkta bir araya geldi.

GÜNCEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, dün Ankara'da gerçekleştirilen rehine takası operasyonuna ilişkin açıklama yaptı.

SonDakika

İletişim Başkanlığı: Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment TATLIOĞLU’nun görev süresinin bir yıl uzatılmasına karar verilmiştir. Halen 281 olan general ve...