Bir Haberleri

bir haberleri ve güncel bir gelişmeleri, bir ile ilgili tüm video, bir fotoğrafları ve bir haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİYASET

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emeklilikle ilgili 'yaşı yükseltme' diye bir gündemlerinin olmadığını aktararak "Şu anda, böyle bir çalışmamız yok" dedi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere Dışişleri, İngiliz Milletler Topluluğu ve Kalkınma Bakanı James Cleverly ile görüştü.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail temasları kapsamında Başbakan Binyamin Netanyahu ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cidde’de Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faisal bin Farhan ve Kuveyt Dışişleri Bakanı Şeyh Salim Abdullah El-Cabir...

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail temasları kapsamında Başbakan Binyamin Netanyahu ile bir araya geldi.

CEMİYET

Ünlü müzayedeci Uğur Batur, geçtiğimiz gün Lale Müzesi’nde Bir Umut Derneği yararına öğlen yemeği ve müzayede düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarını sürdürdüğü Lübnan’da Başbakan Necip Mikati ile görüştü.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kosova Savunma Bakanı Ejup Maqedonci ile bir araya geldi.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile bir araya geldi. Görüşmede, İsrail ve Filistin...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün Mısır’ın başkenti Kahire’de Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile başkent Kahire'de bir araya geldi.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş P20 Zirvesi’nde konuşma yaparak uluslararası sorunlara çözüm bulacak yeni bir uluslararası küresel mimariye ihtiyaç olduğunu vurguladı.