Bir Haberleri

bir haberleri ve güncel bir gelişmeleri, bir ile ilgili tüm video, bir fotoğrafları ve bir haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Rusya’da Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'de faaliyet gösteren düşünce kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

MAGAZİN

Görenleri gülümseten sevimli Yumoş ayıcıklarının Nişantaşı Bostan Sokak’ta yeniden ortaya çıkışı, ünlü isimlerin yer aldığı renkli bir lansman etkinliğiyle kutlandı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İngiltere Dışişleri Bakanı James Cleverly ile bakanlıkta bir araya geldi.

EKONOMİ

Türk Devletleri Teşkilatı Ticaret ve Ekonomiden Sorumlu 12. Bakanlar Toplantısı İstanbul'da gerçekleşti.

GÜNCEL

ABD’nin Seattle kentinde bir polis aracının 23 yaşındaki bir kadına çarparak öldürmesi sonrasında olay yerine intikal eden başka bir polisin,...

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, 13 Eylül'de Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu tarafından kabul edilen, '2022 Türkiye Raporu'na tepki gösterdi.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong-un, Rusya’nın doğusundaki Amur Oblastı'nda bir araya geldi.

GÜNCEL

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Oleg Nikolenko, G20 Sonuç Bildirgesi’nde yer alan ‘Ukrayna’ bölümündeki bazı ifadelerin eksik olduğunu ve Rusya’nın adının...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan’da Dünya Bankası Başkanı Ajay Banga ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Zirvesi sebebiyle geldiği Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de Almanya Şansölyesi Olaf Scholz ile bir araya geldi. 

SPOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, “Fenerbahçe tarihi boyuncu Ata’mızın izinden bir an bile ayrılmamıştır” dedi.