Bir Haberleri

bir haberleri ve güncel bir gelişmeleri, bir ile ilgili tüm video, bir fotoğrafları ve bir haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile bir araya geldi.

GENEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Macaristan Tarım Bakanı Istvan Nagy ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

GENEL

Ticaret  Bakanı Ömer Bolat, Suudi Arabistan Belediye, Kırsal İşler ve Konut Bakanı Majid Al-Hogail ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile bir araya geldi.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Litvanya’da bugün başlayan NATO Zirvesi kapsamında geldiği zirve etkinlik alanında basına açıklama yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Avrupa Konseyi Başkanı Charles Michel ile görüştü

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, resmi temaslarını sürdürdüğü İngiltere’de Kral III. Charles ile bir araya geldi.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İngiltere’nin başkenti Londra’da İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile bir araya geldi.

GENEL

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, “ABD ve Çin arasında önemli anlaşmazlıklar var. Dünyanın her iki ülkenin de gelişmesi için yeterince...

MÜZİK

Dijital platformlarda yüz milyonlarca kez dinlenen şarkılara imza atan Irmak Arıcı “Bir Sana Yandım” ve “Hüzün Durağı” parçalarını aynı günde...