Bin Haberleri

bin haberleri ve güncel bin gelişmeleri, bin ile ilgili tüm video, bin fotoğrafları ve bin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

SonDakika
GÜNCEL

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, Doha Forumu’nda Gazze’deki savaşa ilişkin açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

Araştırma şirketi Areda Piar, Türkiye genelinde bin 100 kişinin katılımıyla kredi kartı kullanımına ilişkin bir araştırma gerçekleştirdi.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2021 yılına ilişkin yabancı kontrollü girişim istatistiklerini açıkladı.

EKONOMİ

Ulusal ve uluslararası para transferi sağlayıcısı PayPorter, 4 Aralık tarihinde 9 bin para transfer işlem adedine ulaşarak, rekor kırdığını duyurdu.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin,  dün BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid en-Nehyan ile bir araya geldi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Katar İletişim ve Bilgi Teknolojileri Bakanı Mohammed bin Ali Al-Mannai arasında çip...

EĞİTİM

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılına ilişkin eğitim harcama istatistiklerini açıkladı...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile Emirlik Divanı’nda bir araya geldi.

SPOR

Beşiktaş Kulübü’nün Olağanüstü Seçimli Genel Kurulunda 7 bin 271 oy alan Hasan Arat, siyah-beyazlı kulübün 35’inci başkanı oldu.

EKONOMİ

Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Türk savunma ve havacılık sanayisinin kasım ayında 484 milyon 907 bin dolar ihracat gerçekleştirdiğini açıkladı.