Bin Haberleri

bin haberleri ve güncel bin gelişmeleri, bin ile ilgili tüm video, bin fotoğrafları ve bin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile telefonda görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Riyad’da Suudi Arabistan Başbakanı Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile  görüştü.

SonDakika

Çalışmayan emeklilere, 5 bin TL tutarındaki ödeme yarın başlıyor...

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu hayatını kaybedenlerin sayısının 10 bin 569’a ulaştığını açıkladı.

GENEL

Ürdün Kralı 2’nci Abdullah, oğlu Veliaht Prens Al Hüseyin ile dün Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Farhan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in saldırıları sonucu 8 bin 525 sivilin hayatını kaybettiğini, 21 bin 543 sivilin de yaralandığını açıkladı.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2024 yılı kredi burs rakamını lisans öğrencileri bin 250 liradan 2 bin liraya, yüksek lisans öğrencileri için 2...

EKONOMİ

Türkiye-Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Ekonomi ve Ticaret Ortak Komisyonu 1. Dönem (JETCO) toplantısı bu sabah Beşiktaş'ta gerçekleşti.

EKONOMİ

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ), ekim ayında 4 kişilik ailenin aylık gıda harcamasına işaret eden açlık sınırının 13 bin 684...

GÜNCEL

Türkiye Cumhuriyet'in 100'üncü kuruluş yıl dönümünde Anıtkabir'i, 1 milyon 182 bin 425 kişi ziyaret etti.

GÜNCEL

Filistin Kızılayı, Gazze’de 14 bin kişinin sığındığı Al-Quds hastanesinin çevresinin bombalandığını, hastanenin hasar aldığını belirtti.