Bin Haberleri

bin haberleri ve güncel bin gelişmeleri, bin ile ilgili tüm video, bin fotoğrafları ve bin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül 2023 dönemine ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile bir araya geldi. Görüşmede, İsrail ve Filistin...

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in saldırıları sonucunda 2 bin 329 sivilin hayatını kaybettiğini, 9 bin 42 sivilin ise yaralandığını duyurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri Bakanı Şeyh Abdullah bin Zayed Al Nahyan ile telefonda görüştü.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in düzenlediği saldırılar sonucu 1055 sivilin hayatını kaybettiğini, 5 bin 184 sivilin de yaralandığını duyurdu.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in düzenlediği saldırılar sonucu 830 sivilin hayatını kaybettiğini, 4 bin 250 sivilin de yaralandığını duyurdu.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA), saldırılarda Gazze’deki ofislerin zarar gördüğünü, 2 personelinin öldürüldüğünü ve...

GENEL

Suudi Arabistan Başbakanı Veliaht Prens Muhammed Bin Selman, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in düzenlediği saldırılar sonucu 788 sivilin hayatını kaybettiğini,  4 bin 100 sivilin de yaralandığını duyurdu.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ve 3 saat 45 dakika süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıları çok iyi biliyorum. Bunun için bakanlarımıza yeni hazırlıklar yapması konusunda gerekli talimatları vermiştim. Emeklilerimizi rahatlatacak...