Başladı Haberleri

başladı haberleri ve güncel başladı gelişmeleri, başladı ile ilgili tüm video, başladı fotoğrafları ve başladı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Kazakistan’ın başkenti Astana’da başlayan Türk Devletleri Teşkilatı 10'uncu Zirvesi başladı.

EKONOMİ

Turizm sektöründe hareketlilik başladı. Erken rezervasyon kampanyaları ile 2023 fiyatlarından yararlanmak isteyen tatilciler için pek çok alternatifli fırsatlar sunuluyor.

İş Dünyası

Anadolu Vakfı'nın bursiyerlerine eğitim ve gelişim fırsatları sunduğu Mentorluk Programı'nın 11. dönemi başladı.

EKONOMİ

Lider kripto para birimi Bitcoin, 2023 yılından bu yana en iyi iki haftasını geçirdi ve geçtiğimiz haftayı %15’lik bir yükselişle...

GÜNCEL

İngiltere’nin başkenti Londra’da bugün Filistin'e destek amaçlı ikinci defa ‘savaşa hayır’ protestosu düzenleniyor.

GÜNCEL

Kanada’daki Hindistan Yüksek Komisyonu, iki ülke arasındaki diplomatik gerginlik sonrasında askıya alınan vize hizmetlerine devam kararı aldı.

GÜNCEL

Dünya Meteoroloji Örgütü (WMO), Otis Kasırgası’nın ‘Kategori 5’ gücüne ulaşarak bugün itibariyle Meksika’nın güney sahillerinde etkili olmaya başladığını duyurdu.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail temasları kapsamında Başbakan Binyamin Netanyahu ile bir araya geldi.

GENEL

Çin’in ev sahipliğinde 3'üncü kez düzenlenen Kuşak ve Yol Forumu, Dünya liderlerinin katılımı ile Çin’in başkenti Pekin’de başladı

GENEL

G20 Parlamento Başkanları Zirvesi (P20) Yeni Delhi’de, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un da katıldığı resmi karşılama töreniyle başladı.

SANAT

Akbank’ın kültür-sanat alanındaki köklü girişimi Akbank Sanat, bu yıl 33. Akbank Caz Festivali’ni 33 konserle gerçekleştiriyor.

GENEL

Türkiye İş Bankası’nın Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü vesilesiyle düzenlediği ‘Atatürk Vizyonuyla Gelecek Yüzyıla Bakış’ başlıklı uluslararası konferans başladı.