Başkenti Haberleri

başkenti haberleri ve güncel başkenti gelişmeleri, başkenti ile ilgili tüm video, başkenti fotoğrafları ve başkenti haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan’ın başkenti Astana’da düzenlenen Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) Genişletişmiş Oturumu’nda açıklamalarda bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana’da temasları kapsamında Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana’da Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan’ın başkenti Astana’da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldi.

GENEL

Japon İmparatoru Naruhito ve eşi İmparatoriçe Masako, İngiltere'nin başkenti Londra'da...

GENEL

ABD’nin başkenti Washington’da temaslarını sürdüren İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geldi.

GENEL

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, resmi temaslarda bulunmak üzere ABD’nin başkenti Washington’a gitti.

SPOR

Milli yüzücü Berkay Ömer Öğretir, Avrupa Yüzme Şampiyonası’nda 2'nci olarak 'olimpiyat kotası' aldı...

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, davet üzerine dün akşam geldiği Kuzey Kore’nin başkenti Pyongyang’de Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong-un...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen NATO Savunma Bakanları Toplantısı'nın geleneksel aile fotoğrafı çekimine katıldı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Belçika’nın başkenti Brüksel’de NATO Karargâhındaki programına devam ediyor.

SPOR

İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası'nın sırıkla atlama finalinde yarışan milli sporcu Ersu Şaşma, bronz madalya kazanarak bu kategoride...