Başkenti Haberleri

başkenti haberleri ve güncel başkenti gelişmeleri, başkenti ile ilgili tüm video, başkenti fotoğrafları ve başkenti haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistanlı mevkidaşı Jalil Abbas Jilani ve İranlı mevkidaşı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile telefonda görüştü.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Libya’nın başkenti Trablus’ta düzenlenen Libya Enerji ve Ekonomi Zirvesi'ne katıldı.

GENEL

Fransa’da kabine değişikliği sonrası Dışişleri Bakanlığı görevine gelen Stephane Sejourne ilk ziyaretini Ukrayna’nın başkenti Kiev’e yaptı.

GÜNCEL

ABD ve İngiltere büyükelçilikleri, Çekya’nın başkenti Prag’da dün Charles Üniversitesi Sanat Fakültesi'nde (FFUK) düzenlenen ve 15 kişinin öldüğü saldırıda hayatını...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban’ın davetine icabetle resmî temaslarda bulunmak üzere gittiği Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye ulaştı.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ABD’nin başkenti Washington’da ABD savunma sanayi şirketlerinin yöneticileriyle bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'nin başkenti Washington’da Türk basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gazze'de savaşın sona erdirilmesi ve kalıcı barışın sağlanması çalışmaları kapsamında, Kanada'nın başkenti Ottava'yı ziyaret edecek.

GENEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Türkiye - AB Yüksek Düzeyli Diyalog Toplantısına katıldı.

GENEL

Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, İrlanda’nın başkenti Dublin’de yaşanan bıçaklı saldırı sonrası açıklama yaptı...

GÜNCEL

İrlanda’nın başkenti Dublin’de dün yaşanan bir bıçaklı saldırıda 3’ü çocuk, 4 kişinin yaralanmasının ardından meydana gelen şiddet olaylarında araçlar ateşe...

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Brüksel'de Avrupa Birliği Göç ve İçişleri Komiseri Ylva Johansson ile bir araya geldi.