Başkenti Haberleri

başkenti haberleri ve güncel başkenti gelişmeleri, başkenti ile ilgili tüm video, başkenti fotoğrafları ve başkenti haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Berlin'de 20 ülkenin dışişleri bakanlarının katıldığı toplantının kapalı oturumunda konuşma yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya’nın başkenti Berlin’de AB Genişlemesi ve Reformu konulu Dışişleri Bakanları Konferansı’na katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan’ın başkenti Astana’da Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile görüştü.

GENEL

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan’ın başkenti Astana’da Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Berlin’de Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba ile görüştü.

EKONOMİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, resmi temaslarını sürdürdüğü Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 12. Ulaştırma Bakanları Toplantısı’na katıldı.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen Küresel Geçit Forumu’na katıldı.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Küresel Geçit Forumu’na katılmak üzere Belçika’nın başkenti Brüksel’e geldi.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Belçika’nın başkenti Brüksel’de AB Komşuluk ve Genişleme Komiseri Oliver Varhelyi ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar'ın başkenti Doha'da Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile görüştü.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi’de Avustralya Temsilciler Meclisi Başkanı Milton Dick ve Senato Başkanı Sue Lines ile...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta Türkmenistan Dışişleri Bakanı Raşit Meredov’la 2024-2025 yılını kapsayacak bir İşbirliği Programı imzaladı.