Başkenti Haberleri

başkenti haberleri ve güncel başkenti gelişmeleri, başkenti ile ilgili tüm video, başkenti fotoğrafları ve başkenti haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cakarta’da, Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo ile bir araya geldi.

MÜZİK

Kendine has şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesi edinen Fatma Turgut, önceki akşam Azerbaycan'ın başkenti Bakü’de kapalı bir gişe konser verdi.

GENEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Belçika’nın başkenti Brüksel’de TÜBİTAK Ufuk Avrupa Proje Pazarı açılışında konuştu.

GENEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Belçika’nın başkenti Brüksel’de resmi temaslarda bulundu.

GENEL

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, resmi temaslarda bulunmak üzere dün akşam Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gitti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8’inci Olağanüstü İslam Zirvesi’ne katılmak üzere Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’a geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Genel Kurulu aile fotoğrafı çekimine katıldı. 

SonDakika

Cevdet Yılmaz: Kızgınız üzgünüz öfkeliyiz. Türkiye dün olduğu gibi bugün de haklı Filistin'in yanındadır. Başkenti Kudüs olan Filistin devleti kurulmadan...

GENEL

Mısır, Ürdün, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Filistin’in Dışişleri Bakanları bugün Ürdün’ün başkenti Amman’da bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kazakistan’ın başkenti Astana’da Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Peter Szijjarto ile görüştü.  

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile bugün Tel Aviv’de özel bir görüşme için bir araya geldi. 

GENEL

Kazakistan’ın başkenti Astana’da başlayan Türk Devletleri Teşkilatı 10'uncu Zirvesi başladı.