Başkenti Haberleri

başkenti haberleri ve güncel başkenti gelişmeleri, başkenti ile ilgili tüm video, başkenti fotoğrafları ve başkenti haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere Rusya’nın başkenti Moskova’ya gitti.

GÜNCEL

Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da iki şüpheli tarafından silahlı saldırı düzenlendi...

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de düzenlenen '3'üncü Kırım Platformu Liderler Zirvesi'ne video mesaj gönderdi.

GENEL

ECOWAS’ın, Nijerya’nın başkenti Abuja’da 10 Ağustos’ta düzenlediği ikinci zirvenin ardından İngiltere de bir açıklama yayımladı.

GENEL

Norveç Dışişleri Bakanı Anniken Huitfeldt ve Finlandiya Dışişleri Bakanı Elina Valtonen Norveç’in başkenti Oslo’da bir araya geldi.

GÜNCEL

Rusya’nın başkenti Moskova’nın kuzeyindeki Sergiyev Posad kentinde patlama meydana geldi.

GÜNCEL

Afrika’da 15 ülkenin oluşturduğu Batı Afrika Devletleri Ekonomik Topluluğu (ECOWAS), dün Nijer’deki gelişmelerin ardından Nijerya'nın başkenti Abuja'da olağanüstü toplandı.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Papua Yeni Gine’nin başkenti Port Moresby’de, ülkenin Başbakanı James Marape ile bir araya geldi.

GENEL

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Kuzey Kore’nin başkenti Pyongyang’a gitti. Şoygu, havalimanında resmi törenle karşılandı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kalkınma ve Göç Konulu Konferansı’na katılmak üzere başkent Roma’ya gitti.

GENEL

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, "Hedefimiz, yüzde 80 olan transit yolcu oranını tersine çevirmek" dedi.

GENEL

Emine Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) başkenti Abu Dabi’de Kadınlar Genel Birliği’ni ziyaret etti...