Başkenti Haberleri

başkenti haberleri ve güncel başkenti gelişmeleri, başkenti ile ilgili tüm video, başkenti fotoğrafları ve başkenti haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Endonezya’nın başkenti Cakarta’da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye’nin Cakarta Büyükelçiliği’nde bugün düzenlenen 15 Temmuz Anma Töreni’nde konuştu.

GENEL

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

GENEL

Endonezya’nın başkenti Cakarta’da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, mevkidaşlarıyla görüşmeler gerçekleştirdi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile bir araya geldi.

GENEL

Finlandiya Savunma Bakanı Antti Hakkanen, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin bir araya geldi.

GENEL

Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a refakat eden eşi Emine Erdoğan, lider eşleriyle birlikte Litvanya Ulusal Sanat Müzesi’ni...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Almanya Şansölyesi Olaf Scholz ile görüştü. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile bir araya geldi.

GENEL

Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta düzenlenen ve 2 gün sürecek NATO Liderler Zirvesi’nin ilk oturumu İsveç’in de katılımıyla başladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile bir araya geldi.