Barış Haberleri

barış haberleri ve güncel barış gelişmeleri, barış ile ilgili tüm video, barış fotoğrafları ve barış haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİYASET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Lozan Barış Antlaşması’nın 100’ncü yıl dönümü nedeniyle Anıtkabir’i ziyaret etti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan Barış Antlaşması'nın imzalanmasının 100'üncü yıl dönümü nedeniyle yazılı mesaj yayımladı.

MAGAZİN

Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Barış Baran Aras ve kıymetli eşi Elif İnci Aras, Bodrum’da tatillerine devam ediyor.

SonDakika

MSB: Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığı yapan 2 PKK/YPG’li terörist, etkisiz hale getirildi.

GÜNCEL

İTÜ iklim bilimci Prof. Dr. Barış Önol, bu hafta sonu yaşanacak sıcak hava dalgasının ardından gelecek hafta perşembeden başlayacak başka...

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı'nca, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 49'uncu yıl dönümünde, harekatın anlatıldığı video paylaşıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi temasları kapsamında geldiği KKTC’de Ercan Havalimanı Yeni Terminal Binasının Açılış Töreni’nde konuştu.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Albay Zeki Aktürk, "Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil; son 1 haftada icra edilen operasyonlarla,...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski görüşmelerinin ardından açıklamalarda bulundu.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen ismi Elif İnci Aras ailesi Barış Baran Aras ve oğlu Celal Atlas ile Bodrum da tatillerini sürdürüyor.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Adil bir barış, Rusya tarafından dikte edilen bir anlaşmayı kabul etmek anlamına gelemez" dedi.

MAGAZİN

Yakışıklı oyuncu Barış Arduç, önceki gün öğle yemeği için geldiği Kanyon'da objektiflerimize takılan tanıdık simalar arasındaydı.