Austin Haberleri

austin haberleri ve güncel austin gelişmeleri, austin ile ilgili tüm video, austin fotoğrafları ve austin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile görüşme gerçekleştirdi....

GENEL

ABD Savunma Bakanlığı, Bakan Lloyd Austin’in ‘İran tehditlerine karşı’ İsrail’in güvenliğine olan desteğini artırmak üzere bölgeye ek askeri kaynak konuşlandırma...

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, dün İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile telefonda görüştü. Görüşmede, İsrail-Hizbullah arasındaki gerilim ele alındı.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrailli mevkidaşı Yoav Gallant ile telefonda görüştü. Görüşmede Austin’in İsrail’e olan desteğini yineledi.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ve İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Hizbullah’ın devam eden saldırılarının ve Gazze’ye insani yardımı görüştü.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Washington’da düzenlenecek olan NATO Liderler Zirvesi öncesinde NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir araya...

GENEL

ABD Savunma Bakanlığı, Bakan Lloyd Austin’in hala Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezi’nde tedavi altında olduğunu ancak durumunun iyi olduğunu...

GENEL

ABD Savunma Bakanlığı, salı günü yaptığı açıklamada Savunma Bakanı Lloyd Austin’in prostat kanseri olduğu ve bununla ilgili operasyon geçirdiğini açıkladı.  

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps ve Hollanda Savunma Bakanı Kajsa Ollongren ile Kızıldeniz’deki saldırıları görüştü. 

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Tel Aviv ziyareti kapsamında basın toplantısı düzenledi...

GENEL

 ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin bugün İsrail-Filistin gündemine ilişkin son durumu görüşmek üzere Tel Aviv’e gitti.

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Suriye’de İran Devrim Muhafızları ve ona bağlı gruplara ait bir tesisin vurulduğunu duyurdu.