Attı Haberleri

attı haberleri ve güncel attı gelişmeleri, attı ile ilgili tüm video, attı fotoğrafları ve attı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Sıla, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda BtcTurk 10. Yıl Konserlerinde keyifli bir akşama imza attı.

MAGAZİN

Premium otomobil markası Lexus, başarılı şarkıcı Hadise’yle gerçekleştirdiği iş birliğinde bir başka sıra dışı güne daha imza attı.

EKONOMİ

Küresel ticarete ilişkin kapsamlı verileri, anlaşılır bir platform aracılığıyla online ortama taşıyan  platform yeni güncellemeleriyle Türkçeyi de hizmet sunduğu diller...

MEKAN

Premium otomobil üreticisi Lexus, eşsiz bir davete daha imza attı.

MÜZİK

Yeni RX SUV modelinden ilham alarak Emir Ersoy orkestrası tarafından hazırlanan müzik repertuvarı, Gökçe Bahadır’ın yorumuyla seslendirildi.

CEMİYET

Cemiyetin ünlü çifti Aylin-Yalçın Kaya Yılmaz’ın kızları Ayşe Yılmaz, evlilik yolunda ilk adımı attı.

MÜZİK

Pop müziğinin sevilen ismi Kenan Doğulu, 2 Ağustos Çarşamba akşamı Bodrum Antik Tiyatro’da unutulmaz bir konsere imza attı.

MÜZİK

Bu yaz şehir şehir gezen Simge bir kez daha muhteşem bir konsere imza attı...

MÜZİK

Simge dün akşam Jolly Joker Açık Hava yaz konserleri kapsamında Harbiye Açık Hava sahnesindeydi...

MAGAZİN

Magnum, yazın bu en sıcak günlerinde yeni yaz lezzetleri Sunlover ve Starchaser’la serinleten haz dolu bir davete imza attı.

SPOR

İspanya LaLiga ekiplerinden Real Madrid, Arda Güler ile 6 yıllık sözleşme imzaladı. Arda Güler, İspanya ekibinde 24 numaraları formayı giyecek.

CEMİYET

The Peninsula Istanbul’un, SPA bakım menüsünde öne çıkan Monte Carlo merkezli Margy’s markası ile olan işbirliği düzenlenen özel bir davetle...