Ateşkes Haberleri

ateşkes haberleri ve güncel ateşkes gelişmeleri, ateşkes ile ilgili tüm video, ateşkes fotoğrafları ve ateşkes haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İngiltere polis teşkilatı Metropolitan Polisi (MET), bugün Londra’daki büyük etkinliklere hazırlanıyor...

GENEL

Belçika Başbakan Yardımcısı Petra De Sutter, İsrail’in uluslararası kamuoyunun ateşkes çağrılarını görmezden geldiğini belirtti...

GENEL

ABD Temsilciler Meclisi, Filistin kökenli Meclisi Üyesi Rashida Tlaib’in Gazze’de ateşkes açıklamaları nedeniyle Tlaib’e ‘sansür’ niteliğinde kınama kararı aldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşmesi sona erdi.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler’e (BM) bağlı uluslararası örgütlerin ve insani yardım kuruluşlarının başkanları ve yöneticileri, Gazze’de yaşananlar ile ilgili ortak bildiri yayınladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ve Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Farhan ile telefonda görüştü.

SonDakika
GENEL

Birleşik Krallık Parlamentosu’nun Muhafazakar Parti üyesi Paul Bristow, Başbakan Rishi Sunak’a açık mektup göndererek Gazze’de ateşkes çağrısında bulunmuştu.

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, "Herkes sorumluluklarını üstlenmelidir. Bu bir hakikat anıdır. Tarih hepimizi yargılayacaktır" dedi. 

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun (UNGA) dünkü ‘acil durum özel oturumunda’ İsrail güçleri ile Gazze'deki Hamas militanları arasında ‘acil, kalıcı ve...

MAGAZİN

Cate Blanchett, Dua Lipa ve Joaquin Phoenix gibi ünlü sanatçılar, ABD Başkanı Joe Biden’a çağrı yaparak İsrail ile Filistin arasında...

GENEL

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, dün ateşkes sonrasında halka seslenerek gelişen olaylar hakkında detaylı bilgi verdi.