Arasında Haberleri

arasında haberleri ve güncel arasında gelişmeleri, arasında ile ilgili tüm video, arasında fotoğrafları ve arasında haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Yıldız Holding, ‘en iyi işveren’ ünvanına sahip şirketlere verilen ‘Great Place To Work’ sertifikasını almaya hak kazandı. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Macaristan’da Başbakan Viktor Orban ile görüşme gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Türkiye, göçmen kaçakçılarının, Türkiye-Sırbistan-Fransa-İngiltere üzerinden yeni bir yol oluşturması üzerine İngiltere dahil birçok ülke ile iş birliğini güçlendiriyor.

EKONOMİ

Dünyanın en güvenilir marka değerlendirme organizasyonlarından olan ‘BrandZ En Değerli 100 Küresel Marka’ listesinde McDonald’s, en değerli ilk 5 marka...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Hollanda’nın Ameland Adası açıklarında Almanya-Mısır arasında sefer yapan 23 mürettebatın bulunduğu Panama bandıralı kargo gemisinde yangın çıktı.

GENEL

CIA Başkanı William Burns, Aspen Güvenlik Forumu’nda, Wagner lideri Yevgeny Prigojin’in geçen ay Rusya’da çıkardığı isyana dair değerlendirmelerde bulundu.

İş Dünyası

Aksa Enerji, imzaladığı 15 yıllık ABD doları bazlı yeni sözleşmeyle Türkiye ile KKTC arasına enterkonnekte denizaltı kablosuyla enerji köprüsü kuracak.

GENEL

Birleşmiş Milletler’in New York’taki merkez binasında, 1 Ocak-31 Aralık 2022 tarihleri arasında, hayatını kaybeden BM görevlileri için anma töreni düzenlendi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün gerçekleştirdiği Birleşik Arap Emirlikleri ziyaretleri kapsamında Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında muhtelif alanlarda 13...

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, ABD Genelkurmay Başkanı Mark Milley ile düzenlediği ortak basın toplantısında Kuzey Kore konusuna değindi.

GENEL

Suudi Arabistan’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman başkanlığındaki heyetler arası görüşmelerin ardından iki ülke arasında...