Antony blinken Haberleri

antony blinken haberleri ve güncel antony blinken gelişmeleri, antony blinken ile ilgili tüm video, antony blinken fotoğrafları ve antony blinken haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'deki temasları kapsamında New York'ta ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüştü.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve İngiltere Dışişleri Bakanı David Lammy, dün akşam Kiev’de Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Tel Aviv’de İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, suikast sonucu hayatını kaybeden Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye’ye ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Golan Tepeleri’nde düzenlenen ve 11 kişinin hayatını kaybettiği roket saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Washington’da Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov ve Ermenistan Dışişleri Bakanı Mirzoyan ile üçlü bir görüşmede bir araya...

GENEL

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefonda görüştü.

GENEL

 ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, dün düzenlediği yıl sonu basın toplantısında soruları yanıtladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefonda görüştü...