Amerika Haberleri

amerika haberleri ve güncel amerika gelişmeleri, amerika ile ilgili tüm video, amerika fotoğrafları ve amerika haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

ABD’de California ve Kanada’da Alberta eyaletlerinde başlayan orman yangınları, son hızla devam ederken binlerce kişi yangın bölgesinden tahliye edildi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HIT-30 Yüksek Teknoloji Yatırım Programı Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Joe Biden ile görüşme yapmak için yarın ABD’ye gidecek.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45'inci Başkanı ve Başkan Adayı Donald Trump ile telefonda görüştü.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri’nin 45'inci Başkanı ve Başkan Adayı Donald Trump ile telefonda görüştü.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, ABD’nin başkenti Washington’daki Andrew W. Mellon Oditoryumu’nda, NATO’nun 75. yılı kapsamında düzenlenen törende konuştu.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Washington’daki Andrew W. Mellon Oditoryumu’nda, NATO’nun 75’inci yılı kapsamında düzenlenen törende konuştu.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Güçlü Türkiye, güçlü toplum anlayışıyla önümüzdeki döneme çok daha güçlü giriyoruz" dedi.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen iş insanları Elif İnci Aras, Zeynep Yılmaz, Tülay Karadeniz çocukları ve eşleri ile birlikte Amerika turuna çıktılar.

GENEL

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Türkiye Büyükelçisi Jeffry L. Flake, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) İsveç’in NATO’ya katılımı kararıyla ilgili açıklama...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) Axiom Space'i ziyaret etti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.