Almanya Haberleri

almanya haberleri ve güncel almanya gelişmeleri, almanya ile ilgili tüm video, almanya fotoğrafları ve almanya haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye ve Finlandiya'nın eş başkanlığını yaptığı BM Arabuluculuk Dostlar Grubu'nun 14'üncü Bakanlar Toplantısı'na katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'taki Türkevi'nde Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile görüştü...

SAĞLIK

ABD merkezli Commonwealth Fund vakfı, Avustralya, Hollanda, İngiltere, Yeni Zelanda, Fransa, İsveç, Kanada, İsviçre, Almanya ve ABD’nin sağlık sistemlerini analiz...

GÜNCEL

Almanya'nın Ankara Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamada, Almanya'da bugün başlayan geçici sınır kontrollerinin güvenli, düzenli ve yasal girişin sağlanması amacıyla yapıldığı belirtti.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Almanya’da bulunan Ramstein Hava Üssü’nde Ukrayna Savunma Temas Grubu toplantısına katıldı.

GENEL

Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser, 28 Afgan vatandaşın Afganistan'a geri gönderildiğini duyurdu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Maldivler, Danimarka, İsviçre, Gana, Almanya ve Letonya büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.

GÜNCEL

Almanya'nın Solingen kentinde dün bir festival sırasında düzenlenen bıçaklı saldırıda üç kişinin öldüğü, dört kişinin de ağır yaralandığı açıklandı.

EKONOMİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2024 yılının ilk 7 ayında Türkiye'yi ziyaret eden toplam yabancı ziyaretçi sayısının geçen yılın aynı dönemine...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İngiltere merkezli haber ajansının sorularını yanıtladı...

GENEL

Almanya, İngiltere ve Fransa, Gazze’de ‘daha fazla gecikmeden’ ateşkes çağrısında bulunan ortak açıklama yayımladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde açıklamada bulundu.