Adayı Haberleri

adayı haberleri ve güncel adayı gelişmeleri, adayı ile ilgili tüm video, adayı fotoğrafları ve adayı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Başkan Adayı Donald Trump, dün Washington’daki Arlington Ulusal Mezarlığı’nda 2021’de Afganistan’da havalimanı saldırısında ölen 13 ABD hizmet mensubunun anma...

GENEL

Kamala Harris, Donald Trump’la 10 Eylül’de yapılacak olan canlı yayın tartışmasını ‘ dört gözle beklediğini’ açıkladı.

GENEL

ABD Başkan adayı Donald Trump, yaptığı açıklamada ABD Başkanı Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in ülke tarihinde ‘geçmişin solan...

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, dün eski ABD Başkanı ve 2024 Başkanlık adayı Donald Trump ile görüştü.

GENEL

ABD Başkan adayı Donald Trump, ABD Başkanı Joe Biden’ın Oval Ofis’ten yaptığı ulusa sesleniş konuşmasına ilişkin değerlendirmede bulundu.

GENEL

ABD Başkan adayı Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu ile Florida'daki Mar-a-Lago'da 26 Temmuz’da bir araya geleceğini açıkladı.

GENEL

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Johnson, ABD Başkan adayı Trump’a suikast girişimini derinlemesine araştırmak üzere 13 kişiden oluşan ekip kurulduğunu duyurdu.

GENEL

ABD eski Başkanı ve başkan adayı Donald Trump, adaylıktan çekilen ABD Başkanı Joe Biden’ın ‘çekildiğini unuttuğunu’ söyledi.

GENEL

ABD eski Başkanı ve başkan adayı Donald Trump, ABD Başkanı Joe Biden’ın adaylıktan çekilmesine ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45'inci Başkanı ve Başkan Adayı Donald Trump ile telefonda görüştü.

SPOR

TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda TFF Başkanı ve başkan adayı Mehmet Büyükekşi, geçmiş döneme ait sunumunu gerçekleştirdi.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda açıklama yaptı.