Açıklaması Haberleri

açıklaması haberleri ve güncel açıklaması gelişmeleri, açıklaması ile ilgili tüm video, açıklaması fotoğrafları ve açıklaması haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lin Jian, düzenlenen basın toplantısında BRICS ile ilgili açıklamada bulundu.

GENEL

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Savunma Bakanı Lloyd James Austin, resmi temaslarda bulunmak üzere Ukrayna'nın başkenti Kiev'e gitti.

GÜNCEL

İran’ın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilciliği, Hamas lideri Yahya Sinvar’ın ölümü ile ilgili olarak açıklama yaptı.

GENEL

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Brüksel'de düzenlenen Avrupa Birliği Zirvesi öncesi basına açıklamalarda bulundu.

GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı (TBMM) Numan Kurtulmuş, İsviçre’nin Cenevre kentinde düzenlenen ‘Parlamentolararası Birlik (PAB) 149. Genel Kurulu’nda konuştu.

GENEL

Lübnan Başbakanı Necib Mikati, İsrail'in uluslararası meşruiyete ve ilgili kararlara uymama konusunda yeni bir safhaya geçtiğini söyledi.

EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı işsizlik verilerine ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen 'Pençe-Kilit Operasyonu'nun devamına ilişkin soru üzerine, "Kasım ayı gelince konuşacağız" dedi.

GENEL

Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko, Belarus'un kendisine ait olsa bile nükleer silahları asla tek taraflı olarak kullanmayacağına söz verdi.

GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Cezaevi dolu diye bir suçlunun cezaevine alınmaması gibi bir durum söz konusu olamaz" dedi.

SİYASET

CHP Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında Füsun Sayek Sağlık ve Eğitim Geliştirme Derneği'ne ait Arsuz Yaşam Merkezi'ndeki bir konteynerde düzenlenen...

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail’in saldırısında öldürülen Hizbullah lideri Hasan Nasrallah’a ilişkin mesaj paylaştı.