Açıklaması Haberleri

açıklaması haberleri ve güncel açıklaması gelişmeleri, açıklaması ile ilgili tüm video, açıklaması fotoğrafları ve açıklaması haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin, Güney Kıbrıs Rum Yönetimine (GKRY) yönelik silah ambargosunu kaldırma kararının 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Apple'ın kurucularından Steve Wozniak, “Ben yapay zekânın y'sine inanıyorum. Yapay zekânın bir zekâsı yok. Aslında bir beyin inşa etmeye çalışıyoruz"...

GENEL

İsrail Başbakanlığı, aralarında ABD’nin de bulunduğu 12 ülkenin ortak çağrısıyla yapılan ateşkes çağrısının ‘amaçlarını’ paylaştıklarını duyurdu.

GÜNCEL

İsrail Başbakanlığı Basın Ofisi’nden yapılan açıklamada, ateşkesle ilgili haberlerin doğru olmadığı, ABD ve Fransa’nın çağrısına Başbakan Binyamin Netanyahu’nun ‘yanıt bile...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "ABD doları cinsinden 10 yıl vadeli 3,5 milyar dolar tutarında tahvil ihracını tamamladık" dedi.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler’in (BM) Lübnan Özel Koordinatörü Jeanine Hennis-Plasschaert, Lübnan-İsrail gerilimine ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Netanyahu'nun fundamentalist (kökten dinci) hükümeti olduğu sürece bölgeyi ateşe götürecekler" dedi.

SAĞLIK

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, Almanya’da ortaya çıkan, COVID-19’un yeni ‘XEC’ varyantına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi ve Komisyon Başkan Yardımcısı Josep Borrell'den 'Lübnan' açıklaması...

GÜNCEL

Almanya'nın Ankara Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamada, Almanya'da bugün başlayan geçici sınır kontrollerinin güvenli, düzenli ve yasal girişin sağlanması amacıyla yapıldığı belirtti.

GENEL

ABD Başkan Adayı Donald Trump’a Florida’da sık sık ziyaret ettiği golf kulübünde suikast girişimi engellendi.

GENEL

NATO Askeri Komitesi, Hollanda Deniz Kuvvetleri Amirali Rob Bauer’in Başkanlığı’nda dün Çekya’nın başkenti Prag’da toplandı.