Açıklaması Haberleri

açıklaması haberleri ve güncel açıklaması gelişmeleri, açıklaması ile ilgili tüm video, açıklaması fotoğrafları ve açıklaması haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

AB Yüksek Temsilcisi ve Komisyon Başkan Yardımcısı Josep Borrell, Komisyon Üyesi Lenarcic ile Varhelyi tarafından deprem açıklaması yapıldı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı ocak ayı enflasyonuna ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Hamas’ın Han Yunus kentindeki tugayını dağıttıklarını belirterek operasyonlara Refah kentinde devam edeceklerini açıkladı.

GENEL

ABD Başkanı Biden’ın Batı Şeria’daki Filistinlilere saldıran aşırılık yanlısı yerleşimciler için yaptırım uygulama kararına İsrail Başbakanı Netanyahu’dan cevap geldi.

GÜNCEL

Kurumlar Arası Daimi Komite (IASC), dün UNRWA’nın fonlarının kesilmesinin Gazze halkı için felaketle sonuçlanacağını ifade etti.

GENEL

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi (NSC) Koordinatörü John Kirby, saldırıya ilişkin açıklama yaptı...

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, "Gazze Savaşı'nda Medyanın Hakikat Mücadelesi" sempozyumuna katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Alınan ihtiyati tedbir kararını değerli buluyor, memnuniyetle karşılıyorum" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da cuma namazı sonrası camiden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), algılanan enflasyon ile tüketici fiyat endeksi (TÜFE) arasındaki farklılığa ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, düzenlediği basın toplantısında ABD’nin Afganistan, Irak ve Libya’daki ‘başarısızlığının’ Ukrayna’da da devam edeceğini söyledi.

GENEL

ABD Savunma Bakanlığı, Bakan Lloyd Austin’in hala Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezi’nde tedavi altında olduğunu ancak durumunun iyi olduğunu...