Açıklaması Haberleri

açıklaması haberleri ve güncel açıklaması gelişmeleri, açıklaması ile ilgili tüm video, açıklaması fotoğrafları ve açıklaması haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

IAEA, Ukrayna’da Rus güçlerinin kontrolündeki Zaporijya Nükleer Santrali’nin bulunduğu tesis yakınlarında ‘anti-personel mayınlar’ gözlemlendiğini duyurdu.

SİYASET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Lozan Antlaşması'nın 100'üncü Yıl Dönümü' nedeniyle bir mesaj yayımladı.

SİYASET

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, "Türkiye'de ciddi manada muhalefet sorunu var" dedi.

GÜNCEL

BM İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı ve Acil Yardım Koordinatörü Griffiths, BM Güvenlik Konseyi’nde, Rusya’nın sona erdiğini duyurduğu Tahıl...

GENEL

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı...

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, ABD Genelkurmay Başkanı Mark Milley ile düzenlediği ortak basın toplantısında Kuzey Kore konusuna değindi.

GENEL

Zelenski: Tahıl Girişimi, Rusya olmadan da devam edebilir Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski Rusya’nın Tahıl Anlaşması’nın sona erdiğini duyurmasının ardından...

GENEL

Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'den ‘Tahıl Anlaşması’ açıklaması...

GENEL

 Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Tahıl Anlaşması’nın Rusya ile ilgili bölümünün şu ana kadar uygulanmadığını ve anlaşmanın sona erdiğini belirtti.

GENEL

Rusya'nın ABD Büyükelçisi Anatoly Antonov, NATO Liderler Zirvesi bildirisinde, Rusya’nın Belarus topraklarına taktik nükleer silah konuşlandırmasının kınanmasına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

ABD’nin Ukrayna yapılacak 800 milyon dolarlık askeri yardım paketinde bulunan ‘misket bombası’ sivil toplum kuruluşlarının eleştirisine sebep oldu.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İsveç'in NATO üyeliği konusunda “Sonuç olarak basit: İsveç, İttifakımızı daha da güçlendirecek" açıklamasını yaptı.