Açıklama Haberleri

açıklama haberleri ve güncel açıklama gelişmeleri, açıklama ile ilgili tüm video, açıklama fotoğrafları ve açıklama haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Rusya’nın Paris Büyükelçiliği, Le Bourget havaalanında gözaltına alınan Telegram uygulamasının CEO’su Pavel Durov’a ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail Savunma Kuvvetleri’nin (IDF) Lübnan’da düzenlediği saldırılara ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Moğolistan'da düzenlenen Dünya Kadınlar Forumu’nun ardından açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, hızlanan dijital dönüşüm ve bilgi teknolojilerinin etkin kullanımıyla artık vergi denetiminin elektronik ortamda yapılabileceğini...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’nın Kursk bölgesinde Ukrayna ordusunun faaliyetlerine ilişkin açıklama yaptı.

SAĞLIK

DSÖ, 2024’ün başından bu yana 300 binden fazla insanın kolera hastalığına yakalandığını, 2300’den fazlasının ise hayatını kaybettiğini duyurdu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.

GENEL

UNRWA Genel Komiseri Philippe Lazzarini, Cenevre Sözleşmesi’nin 75. Yıl dönümü sebebiyle mesaj yayımladı.

GENEL

Almanya, İngiltere ve Fransa, Gazze’de ‘daha fazla gecikmeden’ ateşkes çağrısında bulunan ortak açıklama yayımladı.

GENEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail’in Gazze’deki okul binasına düzenlediği saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

AB Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Borrell ve UNRWA Genel Komiseri Lazzarini İsrail’in bugün Gazze’deki bir okula düzenlediği saldırıya...

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) , Gazze’de sivillerin sığındığı bir okula hava saldırısı düzenledi. Yerel medyada yer alan haberlere göre 100’den...