Açıklama Haberleri

açıklama haberleri ve güncel açıklama gelişmeleri, açıklama ile ilgili tüm video, açıklama fotoğrafları ve açıklama haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD, Mısır ve Katar, İsrail ile Hamas'ı ateşkes ve rehinelerin serbest bırakılması anlaşması için müzakerelere yeniden başlamaya çağıran ortak bir...

GÜNCEL

İngiltere'de ırkçılık karşıtları, aşırı sağcıların şiddet eylemlerine karşı bir araya gelerek çok sayıda kentte protesto düzenledi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 1 yıl önce 3,4 trilyon TL olan Kur Korumalı Mevduat (KKM) stokunun 50 haftadır...

GÜNCEL

Japonya’nın Kyushu adasındaki Miyazaki kenti açıklarında meydana gelen 7.1 büyüklüğündeki deprem sonrası, Kyushu Elektrik Enerjisi Şirketi açıklama yaptı.

GÜNCEL

İsrail Dışişleri Bakanı Yısrael Katz, Hamas'ın yeni lideri Yahya Sinvar ile ilgili olarak açıklama yaptı...

GENEL

İngiltere Başbakanı Keir Starmer, ülke geneline yayılan şiddet eylemlerine ilişkin açıklama yaptı...

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, temmuz ayı enflasyon verilerine ilişkin açıklama yaptı...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, temmuz ayı enflasyon verilerine ilişkin açıklama yaptı...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Ukrayna ordusunun Kırım’da düzenlediği bir dizi saldırının ardından açıklama yaptı.

GENEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medya paylaşımına ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, dün Ankara'da gerçekleştirilen rehine takası operasyonuna ilişkin açıklama yaptı.