Açıklama Haberleri

açıklama haberleri ve güncel açıklama gelişmeleri, açıklama ile ilgili tüm video, açıklama fotoğrafları ve açıklama haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör saldırısının ardından akşam saatlerinde İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı ocak ayı enflasyonuna ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell UNRWA’nın fonlarının askıya alınmasıyla ilgili açıklama yaptı.

GENEL

İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron, ABD ve İngiltere’nin Yemen’de Husileri hedef alan saldırılarına ilişkin açıklama yaptı.

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, dünyaya dönüşünün bir kez daha ertelenmesine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

GENEL

CENTCOM, Ürdün’de ABD üssüne yönelik saldırıya karşılık olarak dün Suriye ve Irak’taki İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü destekli hedefleri...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bugün açıklanan ocak ayı dış ticaret verilerine ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi (NSC) Koordinatörü John Kirby, saldırıya ilişkin açıklama yaptı...

GENEL

Belçika Başbakanı Alexander De Croo, “İsrail'i mahkeme kararının geçici tedbirlerini tam olarak uygulamaya çağırıyoruz” dedi.

GENEL

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasser Kanaani, dün Ürdün’de ABD üssüne yönelik düzenlenen, 3 ABD askerinin öldüğü, 30’dan askerin de yaralandığı...

GÜNCEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail'e karşı açılan davaya ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu Uluslararası Adalet Divanı’nın bugün kararıyla ilgili açıklama yaptı.