Açıklama Haberleri

açıklama haberleri ve güncel açıklama gelişmeleri, açıklama ile ilgili tüm video, açıklama fotoğrafları ve açıklama haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından açıklama yaptı...

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, bölgede yaşanan son gelişmelerle ilgili, "Gelişmelerden endişe duyuyoruz. Dost ve kardeş İran, Irak ve Pakistan'a itidal ve sağduyuyla...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Amman’da Ürdün Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hırvatistan Dış ve Avrupa İşleri Bakanı Gordan Grlic-Radman ile bakanlıkta ortak basın toplantısı düzenlendi.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanlığı’ndan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken’in Tayvan’da düzenlenen seçimi kazanan Lai Ching-te’yi tebrik etmesiyle ilgili açıklama yaptı.

GÜNCEL

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının 100’üncü gününde açıklama yaptı.

GENEL

UNRWA Genel Komiseri Philippe Lazzarini, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında 100’üncü güne yaklaşırken açıklama yaptı.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanlığı, Tayvan’da önceki gün düzenlenen Başkanlık Seçimi ile ilgili açıklama yaptı.

GENEL

ABD Savunma Bakanlığı, salı günü yaptığı açıklamada Savunma Bakanı Lloyd Austin’in prostat kanseri olduğu ve bununla ilgili operasyon geçirdiğini açıkladı.  

GENEL

Boeing Başkanı ve CEO'su Dave Calhoun ve şirket liderleri tüm çalışanlarla güvenliğin önemine yönelik toplantı düzenledi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde  güvenlik toplantısı yapıldı.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın sosyal medya hesabından yaptığı sözde Ermeni soykırımı paylaşımı ile ilgili...