Açıklama Haberleri

açıklama haberleri ve güncel açıklama gelişmeleri, açıklama ile ilgili tüm video, açıklama fotoğrafları ve açıklama haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Belçika Başbakanı Alexander De Croo ile İspanya Başbakanı Pedro Sanchez’in Refah Sınır Kapısı’nda açıklamalarda bulundu.

GENEL

BM Orta Doğu Barış Süreci Özel Koordinatörü Tor Wennesland, dün İsrail- Hamas arasında başlayan esir takasına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Belçika’da dün Avrupa Birliği Göç ve İçişleri Komiseri Ylva Johansson ile bir araya geldi.

GENEL

Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, İrlanda’nın başkenti Dublin’de yaşanan bıçaklı saldırı sonrası açıklama yaptı...

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, İsrail ve Hamas arasında varılan 4 gün sürece insani ateşkes anlaşmasını hakkında açıklama yaptı.

GÜNCEL

Elon Musk, Cuma günü başlayan ve büyük firmaların X platformunda reklam vermesini durduran ‘antisemitik’ suçlamaları sebebiyle Media Matters for America ...

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Turk, İsrail-Filistin gündemiyle ilgili yaptığı yazılı açıklama yaptı.

GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, son haftalarda ABD içinden ve dünya genelinden gelen baskının arttığını belirtti...

SPOR

Galatasaray Kulübü, dün açıklanan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararlarına yönelik açıklama yaptı.

SPOR

Fenerbahçe Kulübü yaptığı açıklama ile Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ahmet İbanoğlu'nu istifaya davet etti. 

GENEL

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Sekreteri Tedros Ghebreyesus, Şifa hastanesine yapılan baskına ilişkin açıklama yaptı. 

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Suriye’de İran Devrim Muhafızları ve ona bağlı gruplara ait bir tesisin vurulduğunu duyurdu.