Açıklama Haberleri

açıklama haberleri ve güncel açıklama gelişmeleri, açıklama ile ilgili tüm video, açıklama fotoğrafları ve açıklama haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüksek yargı ile ilgili tartışmalara ilişkin, "Biz, bu tartışmada taraf değil, hakem konumundayız" dedi.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, AB Komisyonu'nca hazırlanan Türkiye'ye ilişkin rapor hakkında açıklama yaptı.

GÜNCEL

Ukrayna’nın Ankara Büyükelçiliği, Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski’nin bir röportajında yaptığı değerlendirilmelerle ilgili bilgilendirme açıklaması yaptı.

GÜNCEL

Hamburg Havalimanı’nda yaşanan rehine krizine ilişkin Hamburg Polisi’nden açıklama yapıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın 5- 6 Kasım 2023 tarihlerinde Türkiye'yi ziyaret edeceği duyuruldu.

GÜNCEL

İstanbul Havalimanı girişinde yapılan uygulama noktasında, kooperatif dolandırıcılığı suçundan gözaltına alınan şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, serbest bırakıldı.

GENEL

İrlanda Cumhurbaşkanı Michael Higgins, işgal altındaki Gazze’de yaşananlar ile ilgili dün yazılı açıklama yaptı.

GÜNCEL

Türk Hava Yolları (THY), network alt yapısında sorun nedeniyle  biletlere ve rezervasyon işlemlerinde aksaklıklar yaşandığını açıkladı. 

GENEL

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) İcra Direktörü Catherine Russell, dün Gazze’deki duruma ilişkin açıklama yaptı... Executive Director

GÜNCEL

İngiltere polis teşkilatı (MET), iki polisin Hamas’ın elinde bulunan İsrailli esirlerin posterini indirdiğine dair gelen şikayetler üzerine açıklama yaptı.

GÜNCEL

Türkiye Cumhuriyet'in 100'üncü kuruluş yıl dönümünde Anıtkabir'i, 1 milyon 182 bin 425 kişi ziyaret etti.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı'nca, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda (BMGK) 'Sivillerin Korunması ve Yasal ve İnsani Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi' başlıklı karar tasarısının kabul...