Açıklama Haberleri

açıklama haberleri ve güncel açıklama gelişmeleri, açıklama ile ilgili tüm video, açıklama fotoğrafları ve açıklama haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

ABD’nin Maine eyaletinde dün yaşanan silahlı saldırının ardından saldırganı arama çalışmalarında ikinci güne girildi.

GENEL

Eski ABD Başkanı Barack Obama, önceki gün İsrail-Filistin gündemine ilişkin açıklama yaptı...

GENEL

ABD, Fransa, İtalya, Almanya, İngiltere ve Kanada liderleri ortak bir açıklama yayınlayarak İsrail'in kendini savunma hakkını desteklediklerinin altını çizdi.

GENEL

Ürdün Kralı Abdullah’ın bugün kısa bir süreliğine Mısır’a giderek Mısır Devlet Başkanı Abdülfettah es-Sisi ile görüştüğü açıklandı

GÜNCEL

Emekli  Büyükelçi Erdoğan İşcan, Cenevre'de yapılan seçimlerde Birleşmiş Milletler (BM) İşkenceye Karşı Komite üyeliğine yeniden seçildi.

GENEL

İngiltere Dışişleri Bakanı James Cleverly, İsrail-Filistin arasında yaşanan son gelişmeleri görüşmek için yarın Türkiye'yi ziyaret edecek.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze'de bir hastaneyi hedef alarak 500'den fazla sivili katletmesinin ardından Cidde'de toplanan İslam İşbirliği Teşkilatı...

GENEL

İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen, dün Gazze’de Baptist hastanesine gerçekleştirilen saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

Suriye, dün işgal altındaki Gazze’de meydana gelen Baptist Hastanesi saldırısında ölenler için 3 günlük yas ilan ettiğini duyurdu.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, Gazze’de bulunan Baptist Hastanesi’ne (El Ehli Arab Hastanesi) yönelik saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

SPOR

EURO 2024 Elemeleri F Grubu'nda Belçika ile İsveç'in Kral Baudouin Stadyumu'nda karşı karşıya geldiği mücadele, başkent Brüksel'de meydana gelen silahlı...

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Orta Doğu temaslarının ardından açıklama yaptı...