Açıklama Haberleri

açıklama haberleri ve güncel açıklama gelişmeleri, açıklama ile ilgili tüm video, açıklama fotoğrafları ve açıklama haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı olarak yeni yasama döneminde ülkemizi sivil ve özgürlükçü bir Anayasa'ya kavuşturmak için çabalarımızı yoğunlaştıracağız.

GÜNCEL

 Azerbaycan’da rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Milletvekili Ganira Paşayeva’nın tedavisinin devam ettiği belirtildi.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Kanada ile Hindistan arasında Sih liderin öldürülmesiyle başlayan gerilimle ilgili açıklama yaptı.

GENEL

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov,  dün Arnavutluk Dönem Başkanlığı davetiyle düzenlenen Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde Ermenistan ile yaşanan gelişmeler hakkında...

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile telefonda görüşme gerçekleştirdi.

EKONOMİ

Hazine  ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Fiyat istikrarını sağlamak en önemli önceliğimizdir" dedi. 

GÜNCEL

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı, Fransa Dışişleri Bakanı Catherine Colonna’nın anti-terör operasyonuyla ilgili yaptığı açıklamalara bugün cevap vererek “Catherine Colonna'nın son derece...

SonDakika

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Fiyat istikrarını sağlamak en önemli önceliğimizdir.

GÜNCEL

Rusya Savunma Bakanlığı, Azerbaycan’ın anti-terör operasyonun durdurmasıyla ilgili açıklama yaptı...

GENEL

İsrail Başbakanlığı'ndan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görüşmesi sonrasında açıklama yaptı.

EKONOMİ

Hazine  ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Eş-dost, akrabam olduğunu ifade eden hiç kimseye kamuda ayrıcalık tanınmayacaktır" dedi.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Rusya’da Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bir araya geldi.