Açıklama Haberleri

açıklama haberleri ve güncel açıklama gelişmeleri, açıklama ile ilgili tüm video, açıklama fotoğrafları ve açıklama haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


Yunanistan'da tatilde olan Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, denizde zodyak botla kaza yaptı.

GÜNCEL

Çin Dışişleri Bakanlığı, Japonya hükümetince Fukushima nükleer santralinde depolanan suların okyanusa bugün bırakılması konusunda açıklama yaptı.

GÜNCEL

Yunanistan Devlet Televizyonu (ERT) spikeri Alexandras Douvara’nın, yangında ölen göçmenlerle ilgili yorumu tepki çekti...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Kararlıyız! Fiyat istikrarı en büyük önceliğimiz" dedi.

GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale'deki önceki gün öğle saatlerinde çıkan orman yangınına ilişkin Dardanos Yangın Yönetim Merkezi'nde açıklama...

GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale'de süren orman yangınından 1500 hektar alanın etkilendiğini, 260 arazöz ve iş makinesi ile...

GENEL

ABD Büyükelçisi Jeff Flake, "Türkiye'nin, küresel gıda güvenliğini savunma konusunda oynadığı kritik liderlik rolünü sürdüreceğine eminim" dedi.

GENEL

Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. Toplantı 3 saat 13 dakika sürdü. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamada bulundu.

GENEL

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, İtalyan turistlerin Arnavutluk'ta bir restoranda hesabı ödemeden kaçması ve hesabı kendi cebinden ödemesi konusunda açıklama yaptı.

GENEL

Rusya’nın Washington Büyükelçisi Anatoly Antonov, ABD Hazine Bakanlığı’nın son açıkladığı yaptırımlara ilişkin değerlendirmede bulundu.

SPOR

Olympique de Marseille ve Cengiz Ünder ile prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe, Cengiz Ünder’i İstanbul’a getirdi.

GENEL

ECOWAS’ın, Nijerya’nın başkenti Abuja’da 10 Ağustos’ta düzenlediği ikinci zirvenin ardından İngiltere de bir açıklama yayımladı.