Açıklama Haberleri

açıklama haberleri ve güncel açıklama gelişmeleri, açıklama ile ilgili tüm video, açıklama fotoğrafları ve açıklama haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, kabine toplantısında açıklama yapıp Celile’de 'Arbel Heights' adında bir yerleşim alanı kuracaklarını duyurdu.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, “Bugün Rus teröristler Kramatorsk'u da acımasızca bombaladı." dedi.

GÜNCEL

Rusya Savunma Bakanlığı, Wagner grubunda bulunan ağır silahların, Rusya Silahlı Kuvvetleri’ne teslim edilmesine yönelik hazırlıkların başladığını duyurdu.

GENEL

Çin yönetiminin, Rusya’da dün sona eren Wagner grubu isyanına ilişkin resmi ağızdan herhangi bir açıklama yapmaması dikkat çekti.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya adına Ukrayna’da savaşan Wagner paralı askerlerinin isyanı sonrasında açıklama yaptı.

GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Rusya’daki durumla ilgili açıklama yaptı...

MAGAZİN

Tedavisi yoğun bakımda devam eden sanatçı Özkan Uğur'un ailesi, instagram hesabından açıklama yaptı...

EKONOMİ

Merkez Bankası (MB) Başkanı Hafize Gaye Erkan, "Hem fiyat istikrarı hem de finansal istikrarı sağlayarak enflasyonla mücadele edeceğiz" dedi.

EKONOMİ

Hazine  ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Fiyat istikrarına giden yol kademeli ancak kararlı olacaktır" dedi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Merkez Bankası kararını ekonomi felsefemiz çerçevesinde değerlendirmek gerek" dedi.

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, NATO tarihinin en büyük hava tatbikatı Air Defender 23’e ilişkin açıklama yaptı...

EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda saat 10.00'da başlayan toplantı, yaklaşık 2,5 saat sürdü. (TÜRK-İŞ) Genel Mali Sekreteri Ramazan Ağar, toplantı...