AB Haberleri

AB haberleri ve güncel AB gelişmeleri, AB ile ilgili tüm video, AB fotoğrafları ve AB haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Ticaret Bakanlığı, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun Türkiye raporuna ilişkin, "AB'yi, ekonomik ve ticari ilişkileri ön yargısız ele almaya davet ediyoruz"...

SonDakika

Dışişleri Bakanlığı: AB raporundaki Yargı Ve Temel Haklar faslındaki mesnetsiz iddiaları ve haksız eleştirileri tümüyle reddediyoruz.

GENEL

İrlanda Cumhurbaşkanı Michael Higgins, işgal altındaki Gazze’de yaşananlar ile ilgili dün yazılı açıklama yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya’nın başkenti Berlin’de AB Genişlemesi ve Reformu konulu Dışişleri Bakanları Konferansı’na katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Berlin’de Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba ile görüştü.

SonDakika
GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, AB Delegasyonu Başkanı Nikolaus Meyer-Landrut ve Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkelerin Ankara Büyükelçilerini kabul etti.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen Küresel Geçit Forumu’na katıldı.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Belçika’nın başkenti Brüksel’de AB Komşuluk ve Genişleme Komiseri Oliver Varhelyi ile bir araya geldi.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emeklilikle ilgili 'yaşı yükseltme' diye bir gündemlerinin olmadığını aktararak "Şu anda, böyle bir çalışmamız yok" dedi.

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Ukrayna’ya 1.5 milyar Euroluk finans desteğinin serbest bırakacağını açıkladı.

GENEL

Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin Dışişleri Bakanları, İsrail-Filistin gündemiyle ilgili dün bir araya geldi.