AB Haberleri

AB haberleri ve güncel AB gelişmeleri, AB ile ilgili tüm video, AB fotoğrafları ve AB haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

AK Parti Sözcüsü Çelik: (Yeni dönemde Avrupa Birliği ile ilişkiler) Seçimler sonrasında ortaya çıkan tabloyla AB ile Türkiye arasındaki ilişkilerin...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, AB Komisyonunun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Oliver Varhelyi ile ortak basın toplantısı düzenlendi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgo Gerapetritis ile bakanlıkta bir araya geldi. Görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenlendi.

SonDakika
GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Avrupa Birliği (AB) Komiseri Oliver Varhelyi'nin, 5-7 Eylül'de Türkiye'yi ziyaret edeceğini duyurdu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve beraberindeki heyet ile görüştü.

GENEL

ECOWAS’ın, Nijerya’nın başkenti Abuja’da 10 Ağustos’ta düzenlediği ikinci zirvenin ardından İngiltere de bir açıklama yayımladı.

GENEL

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, "Ekvador'daki kurumlara ve demokrasiye yönelik bir saldırıdır” dedi.

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Nijer’deki gelişmelere dair açıklama yaptı...

GENEL

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Avrupa Birliği’nin (AB), Nijer ile tüm güvenlik işbirliğini askıya aldığını...

GENEL

Fransa'nın Ulusal Bayramı Ankara Büyükelçiliği'nde düzenlenen resepsiyon ile kutlandı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  "Şu anda beklentimiz Avrupa Birliği kanadından o beklentilerin cevabını almak" dedi.