9 Haberleri

9 haberleri ve güncel 9 gelişmeleri, 9 ile ilgili tüm video, 9 fotoğrafları ve 9 haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant'ı 9 Ekim'de ABD Savunma Bakanlığı'nda (Pentagon) ağırlayacak.

GÜNCEL

İstanbul Valisi Davut Gül, 2024'ün ilk 9 ayına ilişkin emniyet verilerini açıkladı. Vali Gül, "2024 yılının ilk 9 ayında 193...

GÜNCEL

İran Kızılayı (IRCS), Lübnan’da çağrı cihazlarının eş zamanlı şekilde patlayarak 9 kişinin öldüğü ve 2 binden fazla kişinin yaralandığı saldırı...

GÜNCEL

Lübnan'da kablosuz iletişim cihazları ve çağrı cihazlarında (pager) meydana gelen patlamada 1'i çocuk 9 kişi hayatını kaybetti.

GÜNCEL

PETA, İngiltere Savunma Bakanlığı’nın Kral Muhafızları’nın ayı kürkü keplerine vergi mükelleflerinin parasını harcadığını, 9 yılda bu kepler için 1 milyon...

SonDakika

Diyarbakır'da Narin cinayeti soruşturmasında 9 kişi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi, 3 adli kontrol olmak üzere 13 kişi serbest kaldı.

GÜNCEL

Japonya Savunma Bakanlığı, Çin’e ait Y-9 tipi uçağın 26 Ağustos’ta Japonya hava sahasına girdiğini duyurdu...

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler'in Filistin Ajansı (UNRWA), dokuz personelinin 7 Ekim'de Hamas tarafından İsrail'e düzenlenen saldırıya karışmış olabileceğini açıkladı.

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Hiroşima Katliamı’nın 79. yıl dönümü sebebiyle mesaj paylaştı.

SonDakika

MSB: Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 9 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi...

SAĞLIK

Eğer kalp hastalığı riski taşıyorsanız aşırı sıcaklarda dışarı çıkma konusunda her zamankinden daha fazla dikkatli ve özenli olmalısınız.