500 Haberleri

500 haberleri ve güncel 500 gelişmeleri, 500 ile ilgili tüm video, 500 fotoğrafları ve 500 haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Milli Tenisçi Zeynep Sönmez, WTA 500 Brisbane International turnuvasında ana tabloya yükselen ikinci Türk kızı oldu.

GÜNCEL

Japonya Savunma Bakanlığı, dün Kuzey Kore tarafından ateşlenen balistik füzeye ilişkin detayları paylaştı.

EKONOMİ

İş Bankası 500 milyon TL tutarında, iki yıl vadeli yeşil tahvil ihraç etti.

MODA

Beymen, yarım asrı aşan tarihini, lüksün bu topraklardaki 500 yıllık geçmişine ışık tutan ve günümüze taşıyan küresel bir projeyle kutluyor.  

MODA

Beymen, yarım asrı aşan tarihini lüksün bu topraklardaki 500 yıllık yolculuğuna ışık tutan küresel bir projeyle kutluyor.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, Gazze’de bulunan Baptist Hastanesi’ne (El Ehli Arab Hastanesi) yönelik saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ve 3 saat 43 dakika süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "120 bin liradan 500 bin liraya kadar KOBİ'lerimize finansman desteği sağlayacağız" dedi.

SPOR

Real Madrid'in tüm dünyaya Arda Güler'in transferini duyurduğu sosyal medya hesapları 1 milyona yakın takipçi kazanımı, yaklaşık 500 milyon görüntülenmeyle...

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’nın son düzenlediği saldırılarda hayatını kaybeden üç çocuğun isimlerini dün paylaştı.