25 Haberleri

25 haberleri ve güncel 25 gelişmeleri, 25 ile ilgili tüm video, 25 fotoğrafları ve 25 haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Dünyaca ünlü Belçikalı pop yıldızı Lara Fabian, 25 Nisan’da İstanbul’da hayranlarıyla buluşacak.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 25 bin 295 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılarda 25 bin 105 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

DİZİ

Yıllar sonra ekrana dönüş yapmaya hazırlanan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin yayın tarihi belli oldu.

SonDakika
GENEL

Avrupa Birliği (AB) üst düzey yetkilileri, Euro para biriminin 25’inci yıl dönümünü kutlamak adına ortak bir mesajı yayınladı.

EKONOMİ

İletişim Başkanlığı, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nce, yüzde 25 kira zammı sınırının kaldırılacağı iddiasının manipülasyon içerdiği açıklandı.

25 yıllık geçmişiyle gemi taşımacılığında adını dünyaya duyuran Palmali Holding, başarılarını yeni yılda da sürdürecek.

EKONOMİ

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş), Kasım 2023 dönemine ilişkin Açlık ve Yoksulluk Sınırı Araştırması'nın sonuçlarını açıkladı.

GÜNCEL

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) 52'nci Milli Günü resepsiyonuna katıldı.

EKONOMİ

Tahincioğlu Gayrimenkul, tüm projelerinde kasım ayı boyunca geçerli, ‘EFSANE Değil EVSANE’ indirim kampanyasını başlattı.

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, sektördeki gelişmeler ve kampanya ile ilgili açıklamalarda bulundu.