19 Haberleri

19 haberleri ve güncel 19 gelişmeleri, 19 ile ilgili tüm video, 19 fotoğrafları ve 19 haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cinayete kurban gittiği ortaya çıkan Narin Güran’ın cansız bedenini taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar’ın, cesedi...

GÜNCEL

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra derede cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın (8) ön otopsi raporu ortaya çıktı.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Ağustos 2024 dönemine ilişkin finansal hizmetler istatistikleri ve finansal hizmetler güven endeksi verilerini açıkladı.

SAĞLIK

Adana Çukurova Üniversitesi'nden (ÇÜ) Prof. Dr. Yeşim Taşova, maymun çiçeğinin (M-Çiçeği) eski bir hastalık olduğunu belirtti.

SAĞLIK

Maymun Çiçeği Virüsü’nün gündeme gelmesiyle birlikte herkesin aklına “Benzer bir Covid-19 sorunu ile karşı karşıya mı kalacağız?” sorusunu getirdi.

GÜNCEL

Avrupa Adalet Divanı, bugün açıkladığı kararında AB Komisyonu’nun halkın, COVID-19 aşılarının satın alma anlaşmalarına yeterince geniş erişim sağlamadığına ve belgelerin...

MÜZİK

Survivor 2024 yarışmasının sevilen isimlerinde Aleyna Kalaycıoğlu’nun yeni şarkısı “OH BABY” 19 Temmuz’da Universal Music Türkiye etiketiyle yayında.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Madrid’de düzenlenen Türkiye-İspanya 8. Hükümetler Arası Zirvesi'nde konuştu.