11 Haberleri

11 haberleri ve güncel 11 gelişmeleri, 11 ile ilgili tüm video, 11 fotoğrafları ve 11 haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) Olağan Şubat ayı toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştiriliyor.

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından bu yıl 'Toplum 5.0' temasıyla düzenlenen 2'inci İstanbul İnsan Kaynakları Forumu, İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim 2023 dönemine ilişkin dış ticaret endekslerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim 2023 dönemine ilişkin sanayi üretim endeksi verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat Körfez İşbirliği Konseyi-Türkiye Ekonomi Forumuna katıldı.

İş Dünyası

Anadolu Vakfı'nın bursiyerlerine eğitim ve gelişim fırsatları sunduğu Mentorluk Programı'nın 11. dönemi başladı.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Hamas’ın İsrail’e yönelik saldırısı sonucunda en az 11 ABD vatandaşının hayatını kaybettiğini duyurdu.

GÜNCEL

ABD’de bulunan New York İtfaiye Teşkilatı (FDNY), 343 itfaiye personelinin, 11 Eylül 2001’deki saldırılara bağlı hastalıklardan hayatını kaybettiğini duyurdu. 

GÜNCEL

Rusya Savunma Bakanlığı, Moskova, Sivastopol ve Kaluga’ya saldırı düzenlenmek amacıyla Rus hava sahasına giren 11 Ukrayna İHA’sının imha edildiğini duyurdu.

EKONOMİ

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş), Temmuz 2023 dönemine ilişkin 'Açlık ve Yoksulluk Sınırı Araştırması'nın sonuçlarını açıkladı.

EKONOMİ

Antalya'ya 1 Ocak-29 Temmuz tarihleri arasında hava yoluyla gelen turist sayısı, 8 milyon 11 bin 828 ile en yüksek rakama...

SANAT

İstanbul Modern’in yeni müze binasının açılış sergilerinden biri olan “Hep Buradayız”, müzenin Kadın Sanatçılar Fonu desteğiyle koleksiyonuna dahil ettiği yapıtlardan...