Londra, Dubai ve Ibiza’nın canlı eğlence konsepti ile tanınan dünyaca ünlü restoranı The MAINE, Türkiye’de ilk kez Maxx Royal Girişimi ile açtığı The MAINE Bodrum’un açılışınıdünya jet-setinden birçok celebrity’in katıldığı parti ile kutladı.

SUZAN SABANCI 

Maxx Royal öncülüğünde Bodrum’a kazandırılan bir başka dünya markası The MAINE Bodrum oldu. 

JOEY GHAZAL - NATALİA VODİANOVA 

Dünyanın en güçlü ve bağımsız gastronomi yatırımcıları arasında yer alan The MAINE Bodrum, Türkiye’ye ilk kez Maxx Royal Bodrum’dan giriş yaptı.

JOEY GHAZAL 

MAXX ROYAL BODRUM'DA AÇILAN THE MAINE BODRUM AÇILIŞ PARTİSİ YAZA DAMGASINI VURDU

'Cesur yaratıcılığı', 'keskin sezgisi' ve girişimci ruhuyla ün kazanan Lübnan asıllı Kanadalı gastronomi yatırımcısı ve işletmecisi Joey Ghazal tarafından Dubai’de ilk New England Seaside Brasserie’si olarak kurulan The MAINE, dünyada şu anda iki kıtada en popüler ve eğlenceli restoran ve bar konsepti ile tanınan sıra dışı, zamansız ve sürükleyici deneyimler yaratan dünyaca ünlü uluslararası bir lüks restoran grubu markası. 

JOEY GHAZAL - DİMA AYAD 

The MAINE Bodrum şimdi de Türkiye’de ilk kez Maxx Royal Bodrum Resort’da özel bir kutlama partisi ile kapılarını açtı. 

JOEY GHAZAL - ELEN CAPRİ

The MAINE Man  Guy, olarak da tanınan Joey Ghazal’ın ev sahibi olduğu ve dünya jet-setinden birçok celebrity’in katıldığı partiye ünlü akınına uğradı.

JOEY GHAZAL - MARİAM YEHİA - BASSEL KOMATY 

Markanın global network'ündeki yabancı misafirler özel olarak The MAINE Bodrum partisine katılmak üzere Bodrum’a geldiler.

NATALİA VODİANOVA 

Dünyaca ünlü model Natalia Vodianova başta olmak üzere dünya çapında ünlü oyuncu, yönetmen, tasarımcı, model ve jet-setinden Nadine Kanso, Elen Capri F, Dima Ayad, Manuel Arnaut, Mariam Yehia, Souraya Chalhaoub, The Gstaad Guy ve Eliza Spenper- Amelia Spencer gibi Avrupa kraliyet ailesi mensuplarının yanı sıra Suzan Sabancı, Burcu Esmersoy, Başak Dizer Tatlıtuğ, Begüm Kıroğlu, Emir Bahadır ve Sinan Temo gibi iş, sanat, moda dünyasından seçkin isimlerin de ilgi gösterdiği parti son dönemlerin en çok ilgi çeken etkinliği oldu.

JOEY GHAZAL - NADİNE KANSO - VİCTOR UDZENİJA 

Neredeyse tamamen mum ışıklarının eşlik ettiği muhteşem bir canlı müzik, eğlence ve gün batımı keyfinin sunulduğu deniz kenarında enfes bir manzaraya sahip bir tepenin üzerinde konumlanan The MAINE Bodrum’un partisinde The MAINE dünyasının en iddialı lezzetleri yer alırken özel olarak yurtdışından gelen band performans gösterdi.

JOEY GHAZAL - SOURAYA CHALHAOUB 

Maxx Royal girişimi ile Maxx Royal Bodrum’da konumlanan ilk The MAINE Bodrum…

SAMUEL AİTKEN - ELİZA SPENCER - GREG MALLETT - AMELİA SPENCER 

Adını ABD’nin istakozlarıyla meşhur Maine eyaletinden alan The MAINE, Dubai’nin ardından Londra’da açıldı.

THE GSTAAD GUY - SOURAYA CHALHAOUB - JOEY GHAZAL 

Son olarak Ibiza’da açtığı dünya jet-setinin de büyük ilgi gösterdiği canlı eğlenceli restoranı ile dünya çapında tanındı. 

EMİR BAHADIR - SUZİE BROWN - ŞENTÜRK FAHRALİ 

Dubai, Londra ve Ibiza başarılarının ardından grubun altıncı girişimi olan The MAINE Bodrum, tüm markalarıyla eş aynı imza deneyimini, klasik ızgaralar, enfes kokteyller ve canlı eğlencenin birleşimini vaat ediyor. 

NAZIM AKMANGİL - BURCU ESMERSOY 

Menüde kabuklu deniz hayvanlarından salyangozlara, taze balıktan kırmızı et çeşitlerine kadar birçok seçkin paylaşımlık lezzetler, makarnalar, vejetaryen ve vegan yemekler yer alıyor. 

BANU KAVAK 

Deniz Levreği Ceviche, Domates Carpaccio, Kömürde Kızartılmış Enginar, Kaburga, Istakoz Taglioni gibi ikonik MAINE lezzetleri de The MAINE Bodrum menüsünde sunuluyor. 

BAŞAK DİZER TATLITUĞ 

Joey Ghazal tüm mekanları kendisi tasarlıyor ve marka yaratma, en iyi menü geliştirme, işe alım ve eğitimin tüm yönleriyle yakından ilgileniyor.

BEGÜM KIROĞLU 

Maxx Royal Bodrum’da konumlanan ilk The MAINE Bodrum’un da tüm dekorasyonunu ve menüsünü Joey Ghazal tasarladı.

DENİZ MARŞAN

ERAY DİNC

Joey Ghazal’ın restoran işine olan aşkı 18 yaşında başladı ve 20 yılı aşkın bir süredir devam ediyor. Kanada'nın en iyi restoran geliştirme şirketlerinden birinde komiden garsona, yöneticiden konsept geliştirme ve pazarlama sorumlusuna kadar yükselerek kariyerine başladı.

JOEY GHAZAL - YİĞİT SEZGİN 

Joey Ghazal, iki kıtada birçok restoran ve bar konsepti geliştirdi. Ghazal, çocukluğunda Maine'de tatil yaparak geçirdiği yazlara ve eyaletin ölümsüz cazibesine duyduğu sevgiye bir saygı duruşu olarak The MAINE'i kurdu.

MANUEL ARNAUT - BANU AKAN - BEGÜM KIROĞLU - JOEY GHAZAL 

Multidisipliner ve işbirlikçi yaklaşımı, her zaman bir etkinlik ve kutlama duygusuyla yankılanan zamansız ve sürükleyici deneyimler yaratmasına yardımcı oldu.

Ünlüleri bir araya getiren özel davet: "Gallada" Ünlüleri bir araya getiren özel davet: "Gallada"

NATALİA VODİANOVA

The MAINE'in menüsü, kalabalık arkadaş ve dost gruplarını memnun eden Brasserie klasikleriyle dolu olup, sofistike, global görüşlü, farklı deneyim arayanlara hitap ediyor.

YASEMİN ÖĞÜN - SİNAN TEMO 

Seri restoran geliştiricisi ve her yönüyle lezzet yaratıcısı olarak da tanına Joey Ghazal, Esquire tarafından düzenli olarak 'Orta Doğu'nun En İyi Giyinen Erkekleri' arasında yer alıyor ve Remy Martin, French Cognac, Bloomingdale's, Suit Supply ve Burj Khalifa gibi birçok uluslararası markanın da yüzü oldu.

ZEYNEP HATEMİ 

Özellikle Orta Doğu'daki girişimcilerin vokal savunucusu olan Joey, Otelcilik Liderliği Forumu, Küresel Restoran Yatırım Forumu ve Caterer Ağırlama Konferansı gibi Otelcilik Konferanslarına düzenli olarak konuşmaya davet ediliyor.

SOURAYA CHALHAOUB - ASİM BAKA - MANUEL ARNAUT - BEGÜM KHAN 

 MAXX ROYAL - THE MAINE BODRUM


Editör: MURAT ÖZER